Så herlig at du ønsket å se deg selv fra en større sannhet

Tusen takk for at du ønsket mitt minikurs

Her har du minikurset som lovet

Så herlig at du ønsket se deg selv fra en større sannhet. Gratulerer med et godt valg. For alt som skal skje eller ikke skje i deg er det dine bevisste eller ubevisste valg som bestemmer. SÅ ved å vise de alle de ubeviste valgene lile jeg-dialogen gjør for deg. Håper jeg at du fremover enklere har den forståelsen du trenger for å bli bevisst dette.


Du blir det du tenker. Å ja det er helt sant. Men koden vi ikke knekker er at tanken utløser følelsen. SÅ egentlig blir vi det vi føler.  Når du som businesskvinne lar "lille jeg" følelsen fortsette å fortelle deg alt du ikke er og ikke kan, aktiveres i sterk kontrast til din dypere mening med livet, følelsen av å ikke ha noen verdi. Denne ubevisste indre "verdikampen" opplever du som motstand og er hele grunnen for at det føles "umulig" å omsette din dypere mening med livet som en business-ide.  Å omsette business-ideen samtidig som du tilfredstille "lille jeg" dialogen, er som å kjøre bil med bremsen og håndbrekket på samtidig. 
Du kommer deg ikke av flekken. Lille jeg står rett og slett i veien for ditt neste bevissthetsnivå.
Er du klar for å se deg selv utifra en større sannhet
?

Last ned mitt gratis minikurs " "........"  og oppdag  hvem du er utifra en større sannhet, og utnytte din superbevissthet Supercharge Your Resume Today...SÅ du kan utrette det du ønsker å se

Nec ut purus curabitur iaculis feugiat convallis suspendisse velit donec cubilia, posuere aliquam iaculis neque arcu nostra. Lectus proin pellentesque elit. Ullamcorper erat interdum blandit nulla euismod.

Hei, jeg heter Mette-Marit 

Jeg bistår business kvinner med å bryte gjennom indre motstand, så de kan omsette sin dypere mening i livet til en business-ide, og gjennom den skape den endringen de selv ønsker å se i verden.

Med min medfødte evne til å omsette livets dypere mening, slipper du å være usikker på hvor du er og veien videre. 

Portti dolors proina lectus semper intege tempor platea ipsume minim laoret vulput sagitt lacusa venena evenie vertis.

Michael Lewis

OptimizePress

Copyright © Business fra sjela, All Rights Reserved

50% Complete

Download Your Free PDF Guide!

Tell me where to send your PDF guide and you'll receive it in a few moments...

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close


Registrer din kontakt informasjon under, så får du umiddelbart tilgang til  [enter lead magnet name here]

Jeg respekterer dine person opplysninger som du kan lese mer om her: Personværnserklæring. Du kan avregistrere deg når du måtte ønske med å klikke på "unsubscribe" linken nederst på mailene du mottar.

Close
Page Created with OptimizePress