Drives du av en indre lengsel etter å utgjøre en forskjell?

Aktiver din feminine kraft og realiser det store livet og businessen du bærer i deg!


Drives du av en indre kraft og vet godt hva du vill, men kjenner at det er NOE som ikke stemmer, så du får det ikke til?

I det skifte vi nå står i, står vi bom fast på en måte vi aldri før har opplevd.
Ingenting av det som frem til nå har fungert, fungerer lengre.
Uansett hva du prøver får du ikke de resultatene du vet du er i stand til å skape. Du kjenner du har mye mer å gå på, men du får det bare ikke ut.
I tillegg har du mistet retningsansen og vet ikke hva oppgaven din er og hvordan du skal utøve den.

Grunnen til at du nå står fast er at oppgaven, din del av det feminine skiftet, ikke er tilgjengelig på det mentale planet. Både sjelsvalget og karmavalget gjør du før du er født, så denne informasjonen er kun tilgjengelig på det ubevisste planet. Det du står i nå er den siste følelsestriggeren som gjør deg overveldet over storheten i oppgaven din.
Denne emosjonelle triggeren sender kroppen inn i en uforståelig stressrespons og låser deg fast i "lille jeg" utgaven av deg.

"Lille jeg" utgaven utløser ubevisst en subtil og gnagende tvil som gjør at du ikke våger å ta dine dypere lengsler på alvor. Det er denne tvilen som 
hindrer deg i å realisere det store livet og businessen du naturlig bærer
i deg.

Feminin businessmagi og magnetisk økonomi!

Trykk på knappen under og få ukentlig oppdateringer om hvordan du realiserer det store livet og businessen du bærer i deg. Så du kan skape feminin businessmagi og
magnetisk økonomi.

Jeg sender ikke spam. Du kan avmelde deg fra epostlista når du måtte ønske.