Tusen takk for at du ønsker minikurset mitt.
Jeg sender det til deg på mail så fort det er klart

Businesskvinne!
Føler du på at det er "noe mer" du ønsker å utrette ?

Når du som businesskvinne alt lever ditt liv utifra energi og bevissthet. Hvorfor føles det da helt umulig å omsette den dypere meningen med livet til en business ide? Når du alt bærer en følelse av "noe mer".
Når du drømmer om å utrette en forskjell for en bedre verden, kan du ikke fortsette å se på følelsen av "annerledes" og "ikke passe inn" som noe negativt. Du skal jo ikke passe inn i det eksisterende når du drømmer om å skape en bedre verden! 
Du kjemper kanskje med nebb og klør for å tilpasse deg en verden du faktisk er kommet hit for å endre? Da vil du komme til et punkt hvor ingenting av det som fungerte tidligere, fungerer lenger. Følelsen av å ikke passe inn betyr bare at du i ditt DNA, på sjelsplan, allerede bærer malen for å kunne leve ut den nye normalen.Gjennom tidene har alt nytt blitt sett på som rart og annerledes før det ble integrert som normalt.  Slik er det også nå, men nå er det du som er malen for den nye normalen. 

Er du klar for å se deg selv ut ifra en større sannhet, og  utgjøre en forskjell?

Mette-Marit Nordby
Bevissthetsmentor og personlig sjelstolk

Tusen takk for at du ønsker minikurset mitt. Jeg vil sende til deg på mail så fort det er klart

Hei, jeg heter Mette-Marit 


Jeg bistår businesskvinner med å bryte gjennom "lille jeg"-blokkeringen, så de kan omsette sin dypere mening med livet til en business-ide.

Med min medfødte evne til å være broen mellom det fysiske og ikke fysiske, slipper å være så usikker på hvem du er og veien videre. Og ikke minst hvordan du omgjør din sjelsbevissthet til en jordet business-ide.
Slik at du blir i stand til å gjøre det umulige mulig, aktivere din sjelsbevissthet og leve ut den nye normalen for en bedre verden!

Trykk på knappen under for å få mitt gratis minikurs:
Når sjel møter kropp, er følelsen av å ikke passe inn malen for den nye normalen.
Bryt igjennom "lille jeg"-blokkeringen, og omsett følelsen av å ikke passe inn, til en business som utgjør en forskjell for deg og verden.

Business-energi er din værekraft og den du er som business.

      Business-strategi er din gjørekraft hvordan du gjør businessen din.

Ikke enten eller, men ja takk begge deler 

Mette-Marit Nordby

Bevissthetsmentor og personlig sjelstolk.

Copyright © Business fra sjela, All Rights Reserved

50% Complete

Download Your Free PDF Guide!

Tell me where to send your PDF guide and you'll receive it in a few moments...

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Når sjel møter kropp
Aktiver din sjelsbevissthet og lev ut den nye normalen!

Registrer din kontaktinformasjon under, å du får umiddelbart tilgang til.  Når sjel møter kropp:

Sjekk spamfilter om du ikke får mail.

Jeg respekterer dine person opplysninger som du kan lese mer om her: Personværnserklæring. Du kan avregistrere deg når du måtte ønske med å klikke på "unsubscribe" linken nederst på mailene du mottar.

Close
Page Created with OptimizePress